Algemene voorwaarden


De Webshop: WWW.BHConline.nl
KvK: Breda 20119878
BTW nr. NL8146.16.628.B02

Prijzen

De door ons genoemde prijzen zijn altijd inclusief BTW en eventuele overige belastingen, behoudens eventuele kosten van aflevering. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden ons niet.
Wij behouden ons het recht voor tussentijds wijzigingen in de aanbiedingen te doen.

Kosten van aflevering

Nederland:

 • Boven de €100,00 - GRATIS
 • Onder de  €100,00 - €5,99

Niet Thuis? 

Wanneer u niet thuis bent zal de postbode het pakket (mits rembours en tot 175 cm) bij uw naaste buren afleveren. Als deze ook niet thuis zijn wordt het de volgende dag opnieuw aangeboden. Bent u dan wéér niet thuis, dan kunt u het pakket op het postkantoor afhalen. U krijgt dan een melding hiervan in uw brievenbus. Langere  pakketten kunt u afhalen in een depot. 

België & Duitsland: 
Bestellingen naar België en Duitsland bedragen €9,49. Bij bestellingen boven de €100,00 zijn de verzendkosten nog maar €4,99!

(Voor bovenstaande geldt: in combinatie met sommige acties, pakketten zwaarder dan 30 kilo en/of pakketten langer dan 175 cm, kunnen andere kosten in rekening worden gebracht. Deze extra eventuele kosten worden vooraf door ons, aan u kenbaar gemaakt.)

Overige landen zie: 

Verzendtarieven Buitenland.

 

Betaalmethodes

Via BHConline.nl , kunnen de volgende 3 betaalmethodes gebruikt worden:

PayPal/CreditCard, iDeal, SofortBanking & MisterCash 
- Snel en vertrouwd via een beveiligde verbinding betalen met uw eigen online bankieren

Vooruit betaling

 • Via de bevestiging van uw email kunt u het verschuldigde bedrag overmaken.
 • Elke dag controleert Bhconline.nl of uw betaling op onze rekening staat
 • Deze transactie kan 1 tot 2 werkdagen duren.

Uw order word pas verzonden, als de betaling bij BHConline.nl op de bankrekening staat!

BHConline adviseert u om via de veilige en snelle iDeal of Pay Pal methode te betalen.

Wijze van aflevering

Op deze dagen besteld = uiterlijk binnen twee werkdagen in huis !*

 • maandag voor    17:00uur
 • dinsdag   voor     17:00uur
 • woensdag voor   17:00uur
 • donderdag voor 19:00uur
 • vrijdag voor         17:00uur

*Dit geldt wanneer uw order compleet op voorraad is en u via iDeal of PayPal heeft afgerekend!
(en alleen voor bestellingen binnen Nederland)

Uw bestelling wordt goed verpakt en verzekerd  opgestuurd via de pakketdienst van PostNL . PostNL levert in principe  de volgende dag, maar geven hier geen garantie op!

Uitzonderingen PostNL

 • Bestellingen geplaatst op zaterdag/zondag, worden op woensdag geleverd.
 • Bestellingen met iDeal of Pay Pal op vrijdag worden wel in principe op zaterdag afgeleverd!

PostNL
BHConline verstuurd alle pakketten via PostNL. De ervaringen van BHConline met PostNL zijn goed en snel.  Alle pakketten worden goed verpakt en verzekerd verstuurd. Hierdoor loopt u niet het risico dat het pakket niet geleverd word.

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, betreft de plaats van aflevering het door u opgegeven adres.

PakjeGemak service
PostNL heeft ook een service PakjeGemak. U kunt voor deze service kiezen als u niet veel thuis bent. Het pakket word dan afgeleverd op een locatie die u zelf kan kiezen. Dit zijn vaak supermarkten, benzine stations, enz. Vaak zijn deze afhaal locaties ook na 18:00 uur open. Op de door u gekozen locatie kan u zelf het pakketje afhalen. Neemt u hiervoor wel even een legitimatie mee en een print van de bevestiging en email van uw order.

Geen voorraad
Indien een besteld product niet direct uit voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn. In ieder geval is  BHConline  verplicht het bestelde product te leveren binnen 30 dagen na de bestelling. Wordt deze termijn overschreden, dan kunt u de koop onmiddellijk ongedaan maken, tenzij  BHConline,  met u een andere afspraak over de levertijd heeft gemaakt.

Zichttermijn en retournering

Heeft u een product gekocht dat niet bevalt, niet past of toch niet aan uw verwachtingen voldoet? Geen probleem; bij BHConline heeft u 14 dagen bedenktijd.

Eventuele prijsverschillen in verband met de ruiling voor een duurder of goedkoper product worden uiteraard met u verrekend. Indien u, na beoordeling van uw retour, geld terugkrijgt, wordt dit bedrag teruggestort op uw rekening. Is het product duurder dan wordt er contact met u opgenomen om dit netjes te regelen.

Voor het terugsturen van producten gelden de volgende voorwaarden:

Voorwaarden:

 • Producten dienen compleet en in de originele verpakking terug gestuurd te worden.
 • De teruggestuurde producten moeten ongebruikt en schoon zijn en moeten als nieuw verkocht kunnen worden.
 • Verbruiksproducten mogen alleen geretourneerd worden als ze ongeopend zijn.
 • Dvd’s, boeken, tijdschriften en cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.
 • U draagt als consument zelf het risico op beschadiging of verlies tijdens retourtransport. Verpak het product daarom goed en bewaar het verzendbewijs tot wij het product in goede orde hebben ontvangen.
 • De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening.
 • De 14 dagen bedenktijd gaan in op de dag nadat u het product in huis hebt ontvangen.

 

Hoe kunt u een product retour sturen?

 • Controleer of het product aan de voorwaarden voldoet
 • Meld uw retour aan via retour@bhconline.nl. U ontvangt van ons een retournummer.
 • Dit nummer vult u in op het retourformulier, dat u hier kunt downloaden.
 • Vul het retourformulier vervolgens zo duidelijk en volledig mogelijk in en voeg het bij je pakket.
 • Verpak het product goed met voldoende bescherming om schade tijdens het transport te voorkomen.
 • Verzend uw pakket. Dit kunt u snel en makkelijk doen door het pakket, voldoende gefrankeerd, af te leveren bij een van de PostNL locaties. 

Zodra het pakket bij ons binnen is krijgt u een reactie van ons over de verdere afhandeling. Zodra wij uw pakket retour hebben, wordt deze verwerkt en wordt u via het retoursysteem op de hoogte gehouden over de verdere afhandeling.

U kunt uw via BHConline aangekochte producten natuurlijk ook persoonlijk in de winkel komen omruilen. Ook hiervoor kunt u het retourformulier gebruiken. Voor overige vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via support@bhconline.nl

Het adres waarna u producten kunt terugsturen:

BHConline
Valkenstraat 8
4811 EZ Breda

Uw retourpakket op laten halen door PostNL
Wilt u een pakket retourzenden naar BHConline, maar heeft u geen tijd om dit af te leveren bij het postkantoor, dan heeft PostNL de ophaalservice. Het pakket wordt thuis of op het werk opgehaald. De kosten voor een pakket tot 10 kilo bedragen €8.95. Deze kosten komen voor rekening van de klant.
Voor meer informatie over deze service... hier leest u er alles over

Uw retourpakket  persoonlijk afgeven/ruilen.
U kunt uw via BHConline aangekochte producten, ook in de winkel (zonder bijkomende kosten) komen omruilen bij :

BHC Best Adventure
Valkenstraat 8
4811 EZ Breda

Service en Garantie


BHConline levert al haar producten onder fabrieksgarantie en de producten hebben derhalve een fabrieksgarantie van minimaal 1 jaar na aankoop, sommige merken hanteren een langere garantietermijn Het recht op garantie vervalt als het product fouten bevat of beschadigingen heeft die voortgekomen uit slijtage, oneigenlijk gebruik of reparaties uitgevoerd door derden. Garantie aanspraken worden alleen in behandeling genomen na overleg van de originele BHC aankoopnota.
Uw retourpakket kunt u aanbieden bij een PostNL agentschap.
Hieraan zijn verzendkosten verbonden, deze zijn, in eerste instantie, voor eigen rekening. Stuur je pakket dus voldoende gefrankeerd op. Niet, of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden geweigerd !

Voor retourzendingen kunt u gaan naar www.BHConline.nl/retourzenden

Vergeet u niet om uw gegevens, een originele aankoopnota en een beschrijving van de klacht mee te sturen. Bij webbestellingen wordt de aankoopnota altijd meegestuurd. Screenshots vormen geen geldige aankoopnota.

Als uw aanspraak op garantie wordt gehonoreerd door BHConline, dan  draagt BHConline de kosten van de retourzending van het gerepareerde of vervangende product en ook worden de door u gemaakt verzendkosten door BHConline  vergoed.
Indien uw aanspraak op garantie niet wordt gehonoreerd door BHConline, dan zullen de kosten van de retourzending bij u in rekening worden gebracht en worden de door u gemaakte verzendkosten niet door BHConline vergoed.
Het adres waar u producten naar kunt terugsturen:

BHConline
Valkenstraat 8
4811 EZ Breda

U kunt  ook bij BHC Best Adventure in Breda  langskomen om uw klacht voor te leggen.
U kunt bij problemen eventueel per post, e-mail of fax contact met ons opnemen, waarna wij u verder helpen.

Uw retourpakket op laten halen door PostNL
Wilt u een pakket retourzenden naar BHConline, maar heeft u geen tijd om dit af te leveren bij het postkantoor, dan heeft PostNL de ophaalservice. Het pakket wordt thuis of op het werk opgehaald. De kosten voor een pakket tot 10 kilo bedragen €8.95. Deze kosten komen voor rekening van de klant.
Voor meer informatie over deze service... hier leest u er alles over

Uw retourpakket  persoonlijk afgeven.
U kunt uw, via BHConline aangekochte producten, ook persoonlijk, gratis,  in de winkel retourneren, (dus zonder bijkomende kosten) bij :

BHC Best Adventure
Valkenstraat 8
4811 EZ Breda

Indien u uw producten, binnen 7 werkdagen na ontvangst, compleet en onbeschadigd en voorzien van de BHC aankoopnota, persoonlijk bij BHC Best Adventure heeft afgegeven en u wenst niet te ruilen, dan wordt uw retour  verwerkt en wordt, na beoordeling van de retour,  uw geld teruggestort op uw rekening. (In de winkel wordt geen geld teruggegeven)

Privacy

Algemeen
BHConline  respecteert de privacy van al haar klanten. We dragen er zorg voor dat alle gegevens vertrouwelijk behandeld worden. BHConline zal uw gegevens niet aan derden verkopen of anderszins openbaar maken.

Uw gegevens
BHConline  legt een aantal gegevens vast om uw bestellingen en uw verblijf op de website in het algemeen zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Voor bestellingen hebben wij uw naam, adres, e-mailadres en eventueel uw telefoonnummer (vast of mobiel) nodig.
Naast deze informatie legt BHConline uw betalingsgegevens vast. Deze gegevens bestaan uit uw betaalwijze, betaal- en verzendstatus, rekeningnummer en eventueel de naam van uw bank. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor ons bestellingensysteem, de versturing van uw producten en het bijhouden van een geschiedenis.

Voor de BHC  nieuwsbrief legt BHConline  alleen uw e-mailadres vast. U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven.

Bij gebruik van de website kijken we welke aankopen u overweegt, doet of gedaan heeft om u aanbevelingen op maat te kunnen doen. Verder legt BHConline  uw IP-adres vast, dit uitsluitend om bezoekersstatistieken te genereren.

Ook maken we op de website gebruik van cookies. Dit zijn kleine bestanden die onze internetserver naar uw computer stuurt en die op uw harde schijf worden opgeslagen. In cookies worden gegevens bijgehouden over uw bezoek van de site. Deze informatie wordt op de website gebruikt om inloggegevens, de inhoud van uw winkelwagentje en de presentatie van gegevens bij te houden of aan te passen.

U kunt uw browser instellen zodat deze geen cookies meer accepteert.

Weblinks
Tijdens het gebruik van BHConline, kunt u zogenaamde weblinks tegenkomen naar websites van derden. BHConline  heeft geen invloed op de inhoud van deze websites en kan daarom geen verantwoordelijkheid nemen voor gebruik van deze websites.

Beveiliging
BHConline  gebruikt een beveiligde database om uw gegevens in op te slaan. Wij gebruiken een beveiligingsniveau dat passend is bij de gevoeligheid van de gegevens.

Inzage en correctie persoonsgegevens
Op verzoek geven wij u inzage in de gegevens die wij over u bijhouden. Wanneer deze gegevens onjuistheden bevatten kunt u dit aangeven, waarop wij de correctie doorvoeren. Algehele verwijdering van uw gegevens uit onze database is mogelijk.
Inzage, verandering of verwijdering van uw gegevens kan enkel door middel van een ondertekende brief.

Overige
Als wij ons Privacy Statement wijzigen of uw informatie gebruiken voor doeleinden die niet omschreven staan in dit statement, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. U heeft dan de mogelijkheid om uw deelname te weigeren.

Als u op- of aanmerkingen heeft op ons privacybeleid of onze naleving daarvan, dan kunt u met ons contact opnemen op bovenstaand adres of via ons algemene e-mailadres.